Sajtó, média

Hármas interjú a Kilátó új csoportjairól és új szolgálatvezetőjével, Magyar Kurír, 2018. szeptember 12.

Tovább a cikkre

Páros interjú az Anyós suli megalkotóival, Süttő Mártával és Szikora Ildikóval a csaladhalo.hu-n 2017. október 26-án

Tovább a cikkre

A KILÁTÓT Pigler Anna mutatta be 2017. október 18-án a Katolikus Rádióban.

Tovább a cikkre

A délelőtti műsorban bemutakozhatott a Kilátó Ferences Mentálhigiénés Központ.

Tovább a cikkre

Keresztes Ilona riportja a Kilátó Ferences Mentálhigiénés Központról és az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálatról.

Tovább a cikkre

Interjú Süttő Mártával és Pigler Annával

Tovább a cikkre

A Pasaréti Ferences Alapítvány és a budai országúti ferencesek által működtetett Kilátó nevű mentálhigiénés központ két helyszínen, a II. kerületi Szilfa utcai Kájoni János Közösségi Házban és a Margit körúti rendházban várja – nemtől, vallástól függetlenül – programjaival az érdeklődőket.

Tovább a cikkre

Páros interjú az Anyóssuli szervezőivel - „Nem értem, miért van ennyi anyósvicc, én jól kijövök az anyósommal – mondja a férfi. – Hol lakik az anyósod? – kérdezi a barátja. – Afrikában – hangzik a válasz.” Az idézett vicc csupán egyike az anyósokkal kapcsolatos számtalan élcelődésnek, melyekkel úton-útfélen találkozhatunk. Interjúnkban annak jártunk utána, vajon mi állhat a problémás anyós-meny, illetve anyós-vő kapcsolatok hátterében, s nagyszülőként, anyósként lehet-e sztereotípiáktól, visszatérő rossz szokásoktól mentesen jelen lenni a családban. Szikora Ildikó és Süttő Márta mentálhigiénés szakemberek, biblio-, illetve pszichodráma-csoportvezetők ősztől várják mindazokat a nőket, asszonyokat, akik szeretnének jó (vagy még jobb) anyósok lenni.

Tovább a cikkre

  

KILÁTÓ Ferences Mentálhigiénés és Lelkigondozói Szolgálat
-Együtt megyünk, körbenézünk-
Lelki egészségmegőrzés egyéni és csoportos formában, képzett mentálhigiénés szakemberekkel.